
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ramazan Ceren,Afşin Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Esnaf ziyaretlerine devam ettiğini belirterek Oda Başkanlığım döneminde Afşin Esnafı Odasına Güvenecek dedi.
Ceren, şu açıklamalarda bulundu;
Afşin Esnafımızı Odamızın tüm imkanlarından faydalandıran bir anlayışla hareket ederek Esnafımızın Odaya olan güvenini tesis edeceğiz.
Sorunları ve sıkıntıları olan Esnaf ve Sanatkarlarımız Odamızın kapısını rahatlıkla çalacak ve sorununa çözüm bulacak.
Ekonomide imkanlar sınırlı değildir.Esnafımızı her imkandan haberdar edip projelerden faydalanmasını sağlayacağız.
Yerel esnafımızın desteklenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirerek Yerel esnafın daha dik durmasını ve paranın Afşin’imizde kalmasını sağlayacağız.
Esnaf ve Sanatkarlarımızı iş yerlerinde ziyaretlerimiz devam edecek.
*