Afşin Haber Merkezi ve Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) tarafından yürütülen Mavi Kapak ve Tekerlekli Sandalye Kampanyasında 91’nci Tekerlekli Sandalye sahibine ulaştırıldı.
Afşin Haber Merkezi ve GÖNÜLDER tarafından yürütülen Tekerlekli Sandalye kampanyasını gören 24 yaşında ki Yasin Soydan İnternet üzerinden Afşin Haber Merkezine ulaşarak Tekerlekli Sandalyeye ihtiyacı olduğunu bildirdi.
Konuyla acil olarak ilgilenen Afşin Haber Merkezi ve GÖNÜLDER, Hayırsever bir iş adamımız tarafından hediye edilen Tekerlekli Sandalyeyi yeni sahibine ulaştırdı.
%90 raporu bulunan Yasin Soydan’ı evinde ziyaret eden Afşin Haber Merkezi sahibi Halil Demir ve GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt, Tekerlekli Sandalyeyi sahibine teslim etti.
Afşin Haber Merkezine konuşan GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt,Şükürler olsun bugün 91’nci Sandalyemizi ihtiyaç sahibimize teslim ediyoruz. Buna vesile olan ismini vermeyen bir hayırsever iş adamımız kampanyamıza 3 Tekerlekli Sandalye hediye ederek katkıda bulundu.Bizde bu hayrı bir vesile bir köprü olarak iş adamımıza adına sahibine teslim edeceğiz.Buradan çağrıda bulunuyoruz. Özellikle de şehir dışında ki iş adamlarımız bu şekilde ki hayırlarını bize gönderdikleri takdirde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız dedi.
Tekerlekli Sandalyesini teslim alan Yasin Soydan ise emeği geçen herkese teşekkür etti.