
Afşinli Yazar Mehmet Hulusi Ünye’nin Sohbetler adlı eseri yayınlandı.
Afşinli Emekli Din Görevlisi Mehmet Hulusi Ünye’nin El Cevap ve Fıkhi İhtilafların Sebepleri adlı eserlerinden sonra Sohbetler adlı kitabı da Ravza Yayınlarından çıktı.
370 sahife olarak okuyucusu ile buluşan Sohbetler adlı eserde katıldığı toplantılar ve sohbetlerden derlemeleri bulunan Yazar, dolu dolu geçen yaşamı boyunca kendisine sorulan suallere verilen cevapları da bu kitapta topladı.
Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret eden ve Halil Demir’in Canlı Yayında sorularını yanıtlayan Yazar Mehmet Hulusi Ünye, Ben kitapların illa ki okunması ve okutulması taraftarıyım. Dijital ortamda,Bilgisayar ortamında bir çok bilgi var. Ama kitabın sayfalarını çevirmek suretiyle kağıt kokusunu kardeşlerimin almasını çok daha önemli buluyorum. Bilgi kitaplardan alınır.Dijitalde su üzerine yazı yazmak gibidir. İnsanlar bugün kü ortamda akıllı telefonlar dediğimiz,işte diğer teknolojik cihazlar insanları hakikaten çok meşgul ediyor. Verdiği bir çok şey var,faydalı olan tarafları var ama kalıcı olması noktasında kitapların vereceği şeyi veremiyor. Dolayısı ile ben kardeşlerimi okumaya teşvik ediyorum dedi.
İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) İrşad Başkan Yardımcılığı ve Fetva Sorumlusu olarak da görev yapmış olan Yazarımız Mehmet Hulusi Ünye ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi izleyebilirsiniz.
*