
Yazar Saliha Erdim, Konferans için geldiği Afşin’de yoğun ilgi gördü. Konferansın yapıldığı Afşin Belediyesi Kültür Merkezi tıklım tıklım dolarken salonun yetersizliği sebebiyle bir çok kişi salona giremedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi işbirliğinde Aile Yılı kapsamında Yazar Saliha Erdim Afşin’de Konferans verdi.
Konferansa Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç,Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esma Ovalı,İHH Afşin Temsilcisi Durdu Özkök,Afşin İş Kadınları Derneği Başkanı Selma Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Modern Zamanda Aile Olmak konulu Konferansta Yazar Saliha Erdim, aile içi ilişkiler, modern çağın getirdiği zorluklar ve çözümleri üzerine katılımcılara rehberlik etti.