Başkan Bekir Sıtkı Can’dan Haberin Merkezine ziyaret!
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can,Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ve TRT Afşin Temsilcisi Muzaffer Vural ile bir süre sohbet etti.
Önce ki gün gerçekleşen ziyarette, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin dert ve sıkıntıları başta olmak üzere mutlu ve sevinçli her gününde yanlarında olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Bekir Sıtkı Can, Oda olarak üyelerimizin her talebi kanunlar çerçevesinde yerine getirilmektedir dedi.
Afşin Merkez Yayın Grubunun hem Yayın faaliyetleri hem de Sosyal sorumluluk alanında ki hizmetleri takdire şayandır diyen Başkan Bekir Sıtkı Can, Yayınlarınızda ve faaliyetlerinizde başarılar diliyoruz dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’de ziyaretten dolayı teşekkür etti.
*